Ταξίδι της PF mylifepartners στη Μονεμβασιά

Η εκδρομή στη Μονεμβασιά ήταν η ανταμοιβή των καλύτερων Συνεργατών της PF mylifepartners με κριτήριο την παραγωγικότητά τους σε Διαγωνισμό Πωλήσεων του 2016.

Στην εκπαιδευτική εκδρομή συμμετείχαν εκλεκτοί συνεργάτες του δικτύου πωλήσεων, επιπλέον παρευρέθηκε και ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας ο κύριος Φαραός Περικλής.

Η PF mylifepartners ευχαριστεί την Eurolife Ασφαλιστική για την παρουσία της στο ταξίδι, με εκπρόσωπο την κυρία Κανελλόπουλου Ευαγγελία.

Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τις ανέσεις 4* συγκροτήματος με σύγχρονες, εκλεπτυσμένες και πολυτελές σουίτες. Το πρόγραμμα ξεκίνησε με την επίσκεψη στο σπήλαιο του Διρού με τους κατάλευκους σταλακτίτες και σταλαγμίτες, στη συνέχεια το γραφικό Λιμένι. Επιπλέον επισκεφθήκαν το κάστρο της Μονεμβασιάς το οποίο είναι από τα ωραιότερα κάστρα του κόσμου. Πραγματοποιήθηκε μονοήμερη εκδρομή στην μαγευτική παραλία της Ελαφονήσου και το ταξίδι ολοκληρώθηκε με επίσκεψη στο φαράγγι του Λάρνακα. 

Πλέον, όπως ενημερώνει η εταιρία, στόχος του Δικτύου Συνεργατών είναι η επιτυχία στο νέο ταξίδι έπαθλο του Διαγωνισμού Πωλήσεων που ήδη τρέχει από αρχές του έτους.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Καλό καλοκαίρι! Εταιρικό Προφίλ »

ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ

Παναγή Τσαλδάρη 16
121 34, Περιστέρι
Τηλέφωνο: 211 411 2761  

EMAIL

mylifepartners@mlp.gr

FOLLOW US

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

logo footer