Η Εταιρεια μασ

MyLifePartners (MLP)

Το όνομα μας συμβολίζει την πολυετή εμπειρία μας στον ασφαλιστικό χώρο και την πολύτιμη διαδρομή μας με τους συνεργάτες μας, οι οποίοι αποτελούν αδιαμφισβήτητα το κλειδί της επιτυχίας μας.

Η ιστορία μας

Η καριέρα μας στον χώρο της ιδιωτικής ασφάλισης ξεκινά το 1992. Ο πρώτος μας σταθμός στο ταξίδι αυτό ήταν η Ελληνοβρετανική μέχρι το 1999 όπου ύστερα δημιουργήθηκε η  Alpha ασφαλιστική, εταιρία του ομίλου της Alpha Bank και αποτέλεσε το δεύτερο μας σταθμό με την ίδια επιτυχία.

Το Μάρτιο του 2007 η εταιρία εξαγοράστηκε από τον Γαλλικό όμιλο της AXA έναν από τους μεγαλύτερους οργανισμούς παγκοσμίως και εμείς συνεχίσαμε στο agency στο μαζί τους.

Το 2014 ιδρύεται από τον Περικλή Φαραό η MyLifePartners (MLP) μια εταιρία ανεξάρτητων ασφαλιστικών διαμεσολαβητών.

Σήμερα, η εταιρία μας εδρεύει στην Αθήνα επί της οδού Παναγή Τσαλδάρη 16 στο Περιστέρι και δραστηριοποιείται πανελλαδικά με ισχυρή παρουσία στην Αττική, Σαλαμίνα, στην Αίγινα, στην Κορινθία, στο Κιάτο, στις Κυκλάδες, στην Αχαΐα και στην Αργολίδα.

Μετράμε λοιπόν πάνω από 30 καταξιωμένους ασφαλιστικούς συμβούλους, οι οποίοι ως αδιαπραγμάτευτα χαρακτηριστικά έχουν την βαθιά πίστη στην ιδιωτική ασφάλιση, όραμα, επαγγελματισμό και αγάπη στους ανθρώπους, γεγονός που το αποδεικνύουν ήδη περισσότεροι από 10.000 ικανοποιημένοι πελάτες που μας έχουν εμπιστευτεί.

Το έργο μας

Έργο όλης της ομάδας μας αποτελούν η οικονομική προστασία των ασφαλισμένων μας σε κάθε στάδιο της προσωπικής ζωής τους μέσα από ολοκληρωμένες ασφαλιστικές προτάσεις και μέσω μιας δημιουργίας μακροπρόθεσμων και αληθινών σχέσεων με τον ασφαλισμένο.

Υποστηρίζουμε μέσω της συμβουλευτικής, τους συνανθρώπους μας, σε ότι έχει να κάνει είτε με τους ίδιους και την οικογένεια τους, είτε με την περιουσία τους.

Μαζί σχεδιάζουμε το μέλλον και προτείνουμε λύσεις οι οποίες θα μας οδηγήσουν στο να ζούμε ονειρεύοντας, δημιουργώντας δίχως φόβο και ανασφάλεια.
Η επιτυχία όλων των παραπάνω όμως, κρύβεται στη δύναμη μας – τους συνεργάτες μας και στο όραμα μας για διαρκή ανάπτυξη.

Ο στόχος μας

Στόχος μας είναι η συνεχή εξέλιξη των συνεργατών μας και η επαγγελματική τους καταξίωση προκειμένου να καταφέρουν να αναδειχθούν σε επαγγελματίες ασφαλιστικούς συμβούλους και να προσφέρουν υψηλού επιπέδου υπηρεσίες στους ανθρώπους.
Μεγαλώνουμε νέες γενιές ασφαλιστικών συμβούλων μέσω του management και μιας διαρκούς εκπαιδευτικής διαδικασίας έχοντας στο επίκεντρο τον άνθρωπο και τις ανάγκες του.
Μαζί, όλη η ομάδα της MLP μεγαλώνουμε, οραματιζόμαστε και χτίζουμε ένα καλύτερο μέλλον.