Ταξίδι επιβράβευσης συνεργατών της Pf Mylifepartners σε συνεργασία με την Eurolife FFH

You are currently viewing Ταξίδι επιβράβευσης συνεργατών της Pf Mylifepartners σε συνεργασία με την Eurolife FFH

Στους μαγευτικούς  προορισμούς Σύβοτα , Παξούς – Αντίπαξους  και Πάργα , πραγματοποιήθηκε το ταξίδι επιβράβευσης συνεργατών της Pf Mylifepartners σε συνεργασία με την ασφαλιστική εταιρία Eurolife FFH για τα αποτελέσματα του 2021

Σχετική ανακοίνωση της  Pf Mylifepartners αναφέρει: 

Την πρώτη ημέρα έγινε άφιξη στα Σύβοτα. Στο μικρό αυτό παραθαλάσσιο χωρίο της Θεσπρωτίας ,το οποίο φιλοξενεί ένα από τα πιο ιδιαίτερα συμπλέγματα νησιών αλλά και μια από της πανέμορφες «γαλάζιες λίμνες» της Μεσογείου.

Ακολούθησε ελεύθερο πρόγραμμα , με τους συνεργάτες  να εκμεταλλεύονται την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα την περιοχή και να εξερευνήσουν τα τοπικά μαγαζιά. 

Έπειτα από ένα απόγευμα ξεκούρασης και ψυχαγωγίας, σειρά είχε το επόμενο πρωί ο πολυαναμενόμενος γύρος των Παξών με σκάφος.

Έγινε περιήγηση ανάμεσα από τις σπηλιές και τα μοναδικά τοπία με στάση για διάλλειμα και μια αναζωογονητική βουτιά σε καταγάλανη παραλία των Αντίπαξων .

Εν ακολουθία της δροσιστικής αυτής στάσης οι συνεργάτες κατέληξαν στο Γάιο, όπου γευμάτισαν σε τοπικό εστιατόριο. Επιστρέφοντας προς τα Σύβοτα, οι συμμετέχοντες του ταξιδιού είχαν την ευκαιρία να θαυμάσουν το μαγευτικό τοπίο της παραλίας «Blue Lagoon».

Την Τρίτη ημέρα του ταξιδιού, σειρά είχε η επίσκεψη στην πανέμορφη Πάργα, με ένα από τα πιο καλαίσθητα και γραφικά λιμανάκια, το οποίο στολίζουν πολύχρωμα κτίρια και κάθε είδους μαγαζιά.

Οι συνεργάτες μας πέρασαν την ημέρα τους ξέγνοιαστα, απολαμβάνοντας το όμορφο τοπίο έως το βράδυ, το οποίο αποκτά μια διαφορετική και πλέον ιδιαίτερη όψη.

Η οικογένεια της PF Mylifepartners  ευχαριστεί την Eurolife Ασφαλιστική για την παρουσία της στο ταξίδι αυτό και για την συνεισφορά της με εκπρόσωπο τον  διευθυντή πωλήσεων κο Χουλιάρα Νικόλαο!

Ευχή του διευθύνοντα συμβούλου της PF Mylifepartners κου Φαραό Περικλή  είναι η συνεχής επιτυχία όλων των συνεργατών και η επίτευξη νέων στόχων & νέων ονείρων για την κατάκτηση του οράματος της MLP!